Creatieve lessen

Creatieve lessen

Werk jij op een basisschool? Zoek je iemand die een creatieve les kan geven, of kinderen kan inspireren op het gebied van duurzaamheid? Bijvoorbeeld wanneer er een docent is uitgevallen, of omdat je een themadag hebt? Van een korte workshop tot een hele dag, bij mij ben je aan het goede adres!

Mijn liefde voor het modevak, mijn passie voor duurzaamheid en mijn fijne ervaring met het werken met kinderen heeft geleid tot het volgen van de Stikkr academie. Tijdens de training heb ik een mooie lesplannen en workshops ontwikkeld voor groep 3 tot en met 8. In deze lessen besteden we aandacht aan de duurzaamheid van kleding en kijk ik samen met de kinderen, door een filosofische bril, naar de mode industrie en de impact van kleding op onze aarde. Daarnaast gaan de kinderen aan de slag om van oude kleding en met verschillende handwerktechnieken weer nieuwe bruikbare spullen te maken.

Uiteraard is de les aangepast op het leerjaar van de kinderen. Bij de onderbouw ligt de nadruk meer op de creativiteit, bij de bovenbouw houden we, naast de creativiteit, ook filosofische gesprekken. In elk leerjaar een passend niveau. Met creativiteit als boventoon en duurzaamheid als onderslag.

Heb je zelf leuke ideeen, of wil je graag sparren over andere mogelijkheden? Ik denk heel graag met jullei mee. Schroom niet contact met mij op te nemen wanneer je vragen hebt.

Tarief

Ik werk graag samen met Qrabbl, zij werken zo goed als kostenneutraal, als tussenpartij voor basisscholen. Mocht je dat interessant vinden, dan kunnen we samen kijken hoe we een samenwerking tot stand brengen.

Mocht je liever direct met mij persoonlijk werken, dan betaal je €50,- excl. per uur. Dit is inclusief materiaal. Reistijd wordt berekend vanaf 7 km.

Contact

Geinteresseerd? Of wil je meer informatie? Neem dan vooral contact met mij op!


    Copyright © 2023 Stikwerk | Disclaimer | Privacy verklaring | Algemene voorwaarden