Naailessen

Naailessen

Wil je graag kleding repareren, verstellen of upcyclen? Dan is het wel fijn als je weet hoe je moet naaien. Daarom geef ik ook naailes. Van jong tot oud, beginner of gevorderd, iedereen is welkom.

Voor de absolute beginners is er de Beginnerscursus. Hier leer je in 5 lessen hoe een naaimachine werkt hoe je deze gebruikt. Je kunt kiezen uit een aantal leuke projecten, waar je de basisvaardigheden mee onder de knie krijgt.

Vind je het leuk om te naaien, en heb je de basis onder de knie? Dan ben je van harte welkom tijdens de reguliere naailessen. In het gezelschap van andere deelnemers werk je aan je eigen projecten. Ik geef je advies en help wanneer je dat nodig hebt.

Kom je niet uit Harderwijk maar zou je wel graag willen weten hoe je met een naaimachine om moet gaan? Laat mij via het contactformulier weten wat je vragen en wensen zijn, dan ga ik kijken of we daar een mouw aan kunnen passen.

En wil je graag volledige aandacht of vind je het moeilijk om in een groep te werken? Dan kun je bij Stikwerk ook terecht voor privélessen.

Hopelijk tot snel!

Copyright © 2023 Stikwerk | Disclaimer | Privacy verklaring | Algemene voorwaarden