Privé naailes

Wil je graag de volledige aandacht of vind je het lastig om in groepen te werken? Of heb je gewoon even hulp nodig bij je project? Dan kun je bij mij ook terecht voor privé naailes. Dat kan in je eentje, maar ook met een vriendin, met een dochter of zoon, maar ook met een eigen groepje.

Tijdens de privéles mag jij werken waar jij aan wilt werken. Wil je graag weten hoe jouw naaimachine werkt en daar een paar basisprojecten op uitproberen? Of wil graag die ene broek in elkaar krijgen, maar lukt het niet? Of gewoon heel graag voortgang boeken op dat ene project wat je al heel lang wilt maken? Een les in lastige kneepjes van het modevak? Alles kan, jij bepaalt jouw les en ik geef je daarbij de intensieve begeleiding die hoort bij een privéles.

Waar

Ik kom graag naar je toe voor de naailessen, maar afhankelijk van jouw wensen en het tijdstip kunnen we ook op een andere locatie afspreken.

Wanneer

Meld je je aan voor een privéles, dan kijken we samen in onze agenda’s naar de mogelijkheden zijn.

Tarief

Voor privé lessen betaal je €50,00 per uur, met een minimum van 2 uur. Het is mogelijk om een blok van bijvoorbeeld 4 uur in te plannen, zo kun je op een middag echt heel ver komen met je project.
Ben je met twee personen? Dan betaal je ipv €50,00 slechts €30,00 per uur.

Wat neem je mee

Stof en fournituren zoals garen, ritsen, lint of knopen moet je zelf verzorgen. Ook naaibenodigdheden zoals een schaar, meetlint, tornmesje of spelden neem je zelf mee. Wanneer je deze spulletjes nog niet hebt, dan kun je deze bij mij aanschaffen. Je mag je eigen naaimachine gebruiken, maar heb je deze nog niet, dan mag je er ook een van mij lenen.

Privéles aanvragen

Wil je graag een privéles aanvragen? Dat kan via onderstaand formulier. Ik zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken.
    Ik meld mij aan voor de*:

    Ik neem mijn eigen naaimachine mee*:

    Copyright © 2023 Stikwerk | Disclaimer | Privacy verklaring | Algemene voorwaarden