Reguliere naailessen

Reguliere naailessen

Vind je het leuk om te naaien en heb je de basiskennis van het naaien onder de knie? Dan ben je welkom tijdens de naailessen. Weet je nog niet zo goed hoe een naaimachine werkt? Dan raad ik je aan eerst de beginnerscursus te volgen.

Tijdens deze lessen werk je aan je eigen project, op je eigen niveau. Zowel mensen die alleen een beginnerscursus hebben gevolgd, als de meer ervaren mensen zijn van harte welkom. Alle niveau’s zitten door elkaar. Dat is gezellig en zo leer je ook van elkaar. Er is plaats voor 8 deelnemers per les.

Ik geef je advies en help tijdens het maken van je project wanneer je dat nodig hebt. Je mag je eigen patronen meenemen, maar voor inspiratie en nieuwe projecten zijn er ook patroontijdschriften aanwezig.

Wat neem je mee

Stof en fournituren zoals ritsen, lint of knopen moet je zelf verzorgen. Het aanwezige garen mag je gebruiken, maar gebruik je een bepaalde kleur, dan is het verstandig deze zelf mee te nemen. Ook naaibenodigdheden zoals een schaar, meetlint, tornmesje of spelden neem je zelf mee. Naaibenodigdheden zijn in kleine hoeveelheid aanwezig. Eventueel kun je ze tijdens de les bij mij aanschaffen.

Er zijn een paar naaimachines beschikbaar die je tijdens de les kunt gebruiken. Uiteraard mag je, als je dat fijn vindt, ook je eigen naaimachine meenemen!

Waar & Wanneer

Vanaf september 2023 worden de beginnerslessen gegeven bij Cultuurkust, Klooster 4 in Harderwijk.

Tarieven & Aanmelden

Wil je je aanmelden voor de naailes? Dat kan nu via de website van Cultuurkust!

Copyright © 2023 Stikwerk | Disclaimer | Privacy verklaring | Algemene voorwaarden